Biochemisch de Vervaardigingsco. van Wuhanhezhong, Ltd.

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Anabool Steroid Hormoon

Ruw Poeder

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Anabole Steroid Hormonen voor verkoop
Van goede kwaliteit Anabole Steroid Hormonen voor verkoop
Dank! Ik ben zeer gelukkig. Mijn verzendingen is aan Montevideo, Dinsdag de lokale tijd Uruguay van 9.00 a.m. aangekomen. Dank u nogmaals. U bent enorm.

—— Van Uruguay

Perfecte Evelyn. Zeer geinteresseerd in de vloeistof van de testacetaat, hoe kon u de concentratie zo zonder neerstorting hoog krijgen? Dat is keurig! Ik zal tot meer opdracht geven

—— Van de V.S.

Het verbazen! Ik ben zeer tevreden en geïmponeerd. Uw poeder is zeer goed! Absoluut tot meer in de toekomst van hetzelfde of iets anderen opdracht geven.

—— Van Nederland

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SUPER STEROÏDEN
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%
Skype:: supersteroids
Email:: mandy@chembj.com

 

 

Worden Biochemisch de Vervaardigingsco. van Wuhanhezhong, Ltd, een belangrijke fabrikant en een leverancier van fijne chemische producten in China, gevestigd in Wuhan-de Provincie van Stadshubei. Wuhan, het kapitaal van Hubei-Provincie, als politiek, economisch en cultureel centrum evenals regionaal commercieel handelscentrum, zijn unieke geografische en culturele voorwaarden is gunstig voor binnenlandse en buitenlandse handel.

 

Het integreren onderzoek, productie, proces en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in de productie van en het uitvoeren van anabool steroid hormoon ruw poeder met inbegrip van Testosteronreeks, Nandrolone-reeks, Boldenone-reeks, Trenbolone-reeks, Drostanolone-reeksen en andere verwante producten. Deze producten worden wijd gebruikt in geneesmiddelen, voedsel, drank, schoonheidsmiddelen, voedselsupplementen, gezondheidsproducten en andere industrieën. Het bedrijf heeft grote fonds en hersenen in R&D-afdeling geïnvesteerd om beste onderzoek naar fijne chemisch te maken, biochemisch, farmaceutisch & ontmoet zijn tussenpersonen de vraag van wereldmarkt.

 

De producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, de meesten waarvan zelfs de internationale norm bereiken en met de vereisten van FCC, USP, EP en BP met onderzoeksteam op hoog niveau, geavanceerde apparaten en goede wetenschappelijke atmosfeer in overeenstemming zijn die de stabiele en betrouwbare kwaliteit verzekeren. Bovendien, de fabriek heeft volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten die hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer hebben om de producten te analyseren en te controleren.

 

Wij zijn een SGS-Goedgekeurd en ISO9001-Verklaard bedrijf. Het bedrijf heeft ook het gezag van het uitvoeren van en het invoeren van farmaceutische grondstoffen. Vele producten worden verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt uit te breiden, om met de fabrikanten en de handelsmaatschappijen wereldwijd samen te werken voor het maken van een bloeiende toekomst samen is waar van ons samenwerkingsprincipe. Wij hebben perfect productie en van de van het van het beheerssysteem, systeem voor kwaliteitscontrole en verkoopdienst systeem opgezet. Nooit tegenhoudend het ernaar streven om hoogte aan te bieden - de kwaliteitsproducten met concurrerende prijs in snelle levering en 100% gewaarborgde douanepas is ons ondernemingsdoel. Wij streven hoogte na - de kwaliteit en het perfecte merk met untiring inspanningen en ondernemingsgeest op „Concept leiden de ideeën, bevorderen de ideeën innovatie, giet de kwaliteit merk, verbetert de efficiency snelheid, leidt de wetenschap tot perfectie.“ en volg de theorie „Klant van het ondernemingsbeheer eerst, die“ met de prima producten en de dienst wordt op integriteit-gebaseerd van uitstekende kwaliteit de eisen van markt te ontmoeten.

Contactgegevens
Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Evelyn.Yip

Tel.: 86-21-68580703

Fax: 86-21-68580972

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)