Biochemisch de Vervaardigingsco. van Wuhanhezhong, Ltd.

Betrouwbare Fabrikant en Leverancier van Hoogste Kwaliteits Anabool Steroid Hormoon

Ruw Poeder

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Anabole Steroid Hormonen voor verkoop
Van goede kwaliteit Anabole Steroid Hormonen voor verkoop
Dank! Ik ben zeer gelukkig. Mijn verzendingen is aan Montevideo, Dinsdag de lokale tijd Uruguay van 9.00 a.m. aangekomen. Dank u nogmaals. U bent enorm.

—— Van Uruguay

Perfecte Evelyn. Zeer geinteresseerd in de vloeistof van de testacetaat, hoe kon u de concentratie zo zonder neerstorting hoog krijgen? Dat is keurig! Ik zal tot meer opdracht geven

—— Van de V.S.

Het verbazen! Ik ben zeer tevreden en geïmponeerd. Uw poeder is zeer goed! Absoluut tot meer in de toekomst van hetzelfde of iets anderen opdracht geven.

—— Van Nederland

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Is Biochemisch de Vervaardigingsco. van Wuhanhezhong, Ltd een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Onze fabriek behandelt een gebied van 33500 vierkante meters, met schoon milieu en aardige lay-out. Er zijn verscheidene grote, middelgrote workshops en QA en onderzoekscentrum met geavanceerd materiaal.

   

  Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  om de verwachtingen van klanten te ontmoeten, streeft ons personeel ernaar om alles perfect te maken. Wij hebben het geassorteerde systeem van het productiebeheer, kwaliteitsborgingsysteem en het systeem van de verkoopdienst opgezet.

  Volgens de GMP norm, hebben wij grote fondsen geïnvesteerd om volledige Q.A. & een Q.C.system te vestigen om onze kwaliteit te verzekeren. Wij hebben HPLC, GC en UVspectrofotometers die van hoog rendement en hoge gevoeligheid de producten moeten analyseren en controleren. Ook, bereikten wij SGS normen als gecontroleerde leverancier.

   

  Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

   

  Onze bedrijfszaken zijn gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, duurzaamheid. Zo kunnen wij ons product over de hele wereld uitvoeren en de winst beveelt hoogst door onze cliënten aan. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de wereld samenwerken om een bloeiende toekomst te maken. Welkom om ons te contacteren en een bezoek te hebben aan onze fabriek.

 • R & D

  Wij hebben een goed-georganiseerd milieu van onderzoek en ontwikkeling gecreeerd. Met een totaal van 2000 ㎡ van laboratoriumruimte, is de fabriek uitgerust met meer dan 200 high-tech machines, apparaten en materiaal. Wij blijven een gemiddeld bedrag van twee miljoen Dollars van de V.S. in reseach en faciliteiten investeren elk jaar. Door de inspanningen van onze jaren, hebben wij ons geleidelijk aan om de belangrijke fabrikant van ruw steroid poeder in Vasteland China ontwikkeld te worden.

   

  Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

  Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

Contactgegevens
Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Evelyn.Yip

Tel.: 86-21-68580703

Fax: 86-21-68580972

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)